Uitnodiging studiedag

Beste lid,

 

Op maandag 5 december organiseert ACV Defensie, na 2 jaar onderbreking door COVID, opnieuw een studiedag voor zijn militanten met als thema:

“Defensie als attractieve werkgever – Rekrutering en retentie”

Wat zijn de drijfveren waarom jongeren kiezen voor Defensie? En wat zijn de belangrijkste redenen waarom militairen blijven bij Defensie? Alsook, Welke maatregelen zou Defensie moeten nemen om attractief te zijn. Hoe blijven militairen gemotiveerde en tevreden werknemers?

Gezien dit zeer boeiende thema nodigen we ook onze leden met interesse voor dit thema uit om deel te nemen aan deze studiedag. Bij uw inschrijving vragen we een waarborg van 30 euro te storten op rekeningnummer BE51 7995 5006 3962 van ACV Openbare Diensten met de mededeling: "Defensie + uw naam". Deze waarborg wordt u bij deelname ter plaatse cash terugbetaald. De online inschrijving werd afgesloten. Uw inschrijving is geldig na ontvangst van de waarborg.

Let op! De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in.

Deze studiedag gaat door in de Club Prins Albert (CPA), Karmelietenstraat 20, 1000 Brussel en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Brussel Centraal is het nog 12 minuten (900 meter) te voet. 

Route Brussel-Centraal naar CPAx

Let op! De Club Prins Albert hanteert een dresscode: 

De minimum dresscode die in alle publieke ruimtes van de club geëist wordt is “Smart Casual”. Dit staat voor deftig, elegant en modieus. Een maatpak, hemd met das of vest mag zeker maar is niet noodzakelijk.

Voor zowel mannen als vrouwen zijn afgebleekte jeans of een jeans met gaten en scheuren, shorts, bermuda’s, sandalen, sportschoenen en T-shirts niet toegelaten.

CPA - onthaal - 5 december

Het programma? 

  • 08.45 hr – Onthaal met koffie, thee, fruitsap, water en biscuit Delacre
  • 09.15 hr - Kort overzicht realisaties legislatuur
  • 09.45 hr - “Jobtimisme als de weg naar duurzaam succes” door Prof. Dr. Anja Van den Broeck van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven
  • 10.45 hr - Koffiepauze
  • 11.10 hr - “Motiveren zonder controleren – aan de slag met de zelfdeterminatietheorie” door Prof. Dr. Anja Van den Broeck van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven
  • 13.00 hr – Lunch aangeboden door ACV Defensie
  • 14.30 hr - Welke maatregelen neemt de Defensiestaf om de attractiviteit van Defensie verhogen in het kader van rekrutering en retentie? door Kolonel SBH Alain Vanhee - HRM
  • 15.30 hr - Toespraak van de Minister van Landsverdediging, mevrouw Ludivine Dedonder
  • 16.00 hr - Afsluiten studiedag met aansluitend receptie, napraten en netwerking

Van harte welkom en geniet van onze studiedag.

 

 

Walter Van den Broeck
Secretaris ACV Defensie
Helihavenlaan 21
1000 Brussel
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 0494.63.60.45