ACV Workshops

loopbaanadvies, gratis voor ACV-leden.
Volg één van onze workshops! 

Ben je aangesloten bij het ACV dank kan je gratis een beroep doen op loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en workshops via deze link http://www.jeloopbaan.be/

Nadat je gestopt bent met studeren start er een nieuwe fase in je leven. Je gaat op zoek naar een job die bij je past. Voor de ene verloopt dit al wat vlotter dan de andere. Onderweg word je geconfronteerd met meevallers, maar ook met tegenslagen. Je thuissituatie, je gevolgde opleidingen, een veranderende werkomgeving,… hebben een sterke invloed op hoe jouw loopbaan vorm krijgt. Op een heel aantal momenten ga je keuzes (moeten) maken. Deze gaan vaak gepaard met heel wat vragen over de gevolgen zowel op korte als op lange termijn. Het ACV heeft je heel wat te bieden om verder te bouwen aan jouw loopbaan. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen die je hebt rond je loopbaan, arbeid en inkomen. We verstrekken je basisinformatie rond je rechten en plichten, maar geven je ook graag advies over de voor- en nadelen die maatregelen/systemen of keuzes hebben.

De medewerkers van Arabel, Centrum voor Loopbaanontwikkeling LBC-NVK, Vokans en Alternatief zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Samen met jou staan ze stil bij je loopbaan, jouw competenties en mogelijkheden. Gedurende een begeleiding van minimum 4 uur krijg je een beeld van je loopbaandoelen, uitdagingen en kansen in je (nieuwe) job.

Er worden ook bepaalde thema’s behandeld in workshops en als lid van het ACV kan je hierop inschrijven. Je kan deze thema’s opzoeken volgens onderwerp of via regio.