Manifestatie 15 november 2016

Beste militanten en afgevaardigden,
Beste leden en sympathisanten,

Deelnemers aan de manifestatie van 15 november 2016 kunnen ook met de trein naar Brussel komen. (Eindstation Brussel Noord)

De NMBS heeft beslist om geen specifiek treinticket (lees: evenemententicket) voor deze manifestatie te voorzien, aangezien de militairen in principe kunnen genieten van een verminderingstarief op voorlegging van de gekende reductiekaart – 50%.

Laat dit vooral geen belemmering zijn om alsnog met de trein te komen!
Het blijft zeker en vast een makkelijke mogelijkheid, temeer het startpunt zich vlakbij het Noordstation bevindt en het eindpunt aan het Centraal station.

De regel voor terugbetaling van het ticket voor de leden blijft uiteraard gelden aan het tarief van een ticket met reductiekaart in 2de klasse. Dit laatste geldt ook voor diegenen die niet meer in het bezit zijn van een geldige reductiekaart.

Terugbetaling wordt bekomen door het ticket na de manifestatie ofwel aan de lokale afgevaardigde te bezorgen, ofwel te versturen naar de vakbond bij wie je aangesloten bent. Vergeet in dit geval niet uw naam, voornaam, geboortedatum en rekeningnummer te vermelden waarop de terugbetaling dient te gebeuren!

Voor zij die er toch de voorkeur aan geven om met de bus te reizen naar Brussel, kunnen meer Info bekomen bij hun lokale afgevaardigden. We werken momenteel aan een lijst met vermelding van de verschillende opstapplaatsen en bijhorend vertrekuur.


Hieronder vindt u het pamflet van de manifestatie alsook bijkomende uitleg over de redenen van actievoeren 

 

Pamflet manifestatie 15 november 2016 

 

Bijkomende uitleg - actie voeren